Çekmeköy Erzurumlular’dan birlik ve beraberlik mesajları

Erzurum- Hınıs, Göller Köyü Derneği, Taşdelen Kirazlıdere’de hemşerilerine daha iyi fiziki ortamda hizmet vermek için yeni yerlerinde misafir ağırlamaya devam ediyor.  Çekmeköy Erzurumlular Dernek Yönetimi de Erzurum- Hınıs, Göller Köyü Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dernek merkezinde düzenlenen kahvaltıya; Çekmeköy Belediye Başkan yardımcısı ve aynı zamanda AK Parti’den Çekmeköy Belediye Başkan A. Adayı Fatih Sırmacı, Çekmeköy Erzurumlular Derneği  Kurucu Başkanı Baki Özdemir ve çok sayıda isim katıldı.  Kahvaltı sonrası; yapılan dualarla derneğin hayırlı olması, uzun yıllar hayırlı hizmetlerde bulunması için dua edildi. Yapılan dua sonrası, birlik mesajı verildi. Göller Köyü Dernek Başkanı İlhan Sarıçiçek tüm katılımcılara teşekkür ederek dernek çatısı altında daha nice programlara ev sahibliği yapacakalrını ve hemşerilerine hizmet edeceklerini söyledi.

Çekmeköy Erzurumlular Dernek Başkanı Musa Sağdıç kısa bir konuşma yaptı. Sağdıç, ‘’Biz her zaman biriz, beraberiz, hep birlikte güçlüyüz. Göller Köyü Derneği kendi yerini alması hepimizi sevindirdi. Bu derneğin kendi yerinde, uzun yıllar burada hayırlı hizmetler yapacağına inanıyorum’’ dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Başkanı A. Adayı Fatih Sırmacı, ise Çekmeköy’de Erzurulumlular Derneklerindeki birlik ve beraberliği her yerde örnek gösterdiğini söyledi. Başkan Sırmacı’’ Hemşerilerine aday olmam halinde hepinizden destek bekliyorum, şayet ben aday olamazsam da aday olan arkadaşımız için sizden yine destek isteyeceğim’’ dedi.

Yapılan kahvaltı ve konuşmaların ardından, Çekmeköy Erzurumlular Dernek Başkanı Musa Sağdıç ve yönetimi; Erzurum İli, Hınıs İlçesi, Göller Köyü Derneğinin kendi yerini alması dolayısıyla hayırlı olsun temennisinde bulunarak ‘’biz birlikte güçlüyüz, birlikten kuvvet doğar’’ masajı verdi. Kahvaltıya ilçede yayın yapan basın mensupları da katıldı.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!