''Çekmeköy eğitim bölgesinde alkollü işletme istemiyoruz''

Çekmeköy Çavuşbaşı Caddesi üzerinde mantar gibi türeyen alkollü işletmelerle ilgili gelen şikayetlerin artması üzerine Çekmeköy Sevenler Platformu ve Çekmeköy Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği harekete geçerek dev bir imza kampanyası başkattı. 

Eğitim vadisi bölgesinde eğitim alanları ve camilerle ile iç içe olan alkollü işletmelerin ilçenin imajına zarar verdiğini söyleyen bölge halkı trafik ve asayiş nokrasında da bu müseselein büyük tehlike oluşturduğunu söylüyor. Özellikle okul çıkışında alkollü sürücülerin büyük tehlike oluşturduğunu söyleyen bölge halkı tedirgin olduklarını dile getiriyor. Bazı işletmelerin ruhsatı olmadığı bilinirken, sigara yasağının dikkate alınmadığı ise gözden kaçmıyor. 

Tüm bu şikayetlerden dolayı harekete geçen Çekmeköy Sevenler Platformu, Çekmeköy Sokak Hayvanlarını Sahiplenme Derneği işbirliği ile dev bir imza kampanyası başlattı. Şuan beş bin imzaya ulaştıklarını söyleyen dernek yöneticileri hedeflerinin 20 - 30 bine ulaşmak olduğunu söyledi. Vatandaştan bu noktada destek istediklerini söyleyen dernek yöneticileri, "Daha güzel ve yaşanır bir Çekmeköy için elele" Diyor. 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!