Çekmeköy’den Dünyaya Açılan Marka: Yılmaz Makine

SEKTÖRÜN LİDER MARKASI

Dünya üzerinde 105 ülkeyi aşkın ihracat hacmiyle farklı kıta ve ülkelerde satış ve üretim faaliyetlerini sürdüren Yılmaz Makine, dünya genelinde de 65’in üzerinde bayi ağına sahip sektörün lider ismi konumunda. Çekmeköy Taşdelen’de 1977 yılında kurulan Yılmaz Makine bugün Dilovası İmes Sanayi bölgesinde  28.000 m2 kapalı alanda üretimini sürdürmekte ve yüzlerce kişiye istihdam sağlamaktadır.

İLK TORNA MAKİNESİ ÖNÜNDE HATIRA FOTOĞRAFI

Aynı zamanda Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği üyesi de olan Yılmaz Makine Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Yılmaz, dernek yönetimini fabrikasında ağırladı. Yılmaz, ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak ve yönetimini üretim alanını gezdirerek neler yaptıkları hakkında bilgilendirdi. Fabrikanın üretim Ar-Ge ve diğer birimlerini gezdiren Eyüp Yılmaz, ilk torna makinesi önünde hatıra fotoğrafı çektiriken bu günlere gelmek için verdiği emek ve mücadeleyi anekdotlar vererek anlattı.

Sürekli kendilerini geliştiren ve yenileyen bir firma olduklarının altını çizen Yılmaz, ‘’Yılmaz Makine, alüminyum profil işleme makinelerinin kurulum, teknik bakım, arıza, yedek parça ve aksesuar, ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile ürün satış, teknik destek, arıza onarım ve yedek parça satışlarını gerçekleştirmektedir.Yılmaz Makine, değişen ihtiyaçlara yönelik araştırma, geliştirme, tasarım, üretim, satış ve satış sonrası alanlarında hizmet vererek, çözüm ortaklarının mekatronik, pnömatik, hidrolik hidropnömatik alanlarındaki teknolojilerini kullanarak gelişimi ilke edinmiştir. Sağladığı hızlı büyüme ile sektörel, toplumsal ve bireysel çıkarları da göz önünde bulunduran Yılmaz Makine, ülkesinin, sektörünün ve üretim hacminin yükselmesi için yatırımlarda bulunmaktadır. Faaliyetlerini dürüst, saygılı, toplumla barışık, insana değer veren, üstün kalite ve ilkelere dayandıran Yılmaz Makine, “güven” prensibiyle müşterilerine hizmet vermeye devam edecektir’’ dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!