Çekmeköy Belediyesi’nden Sosyal Medya Fenomenine Milyonluk İhale!

AK Partili belediyelerden aldığı ihalelerle servetine servet katan Mehmet Yıldırım’a Çekmeköy Belediyesi’nden de ihale verildi. Bir röportajında Özel plakalı Ferrari’si, teknesiyle pozlar verip ‘Ertelediklerimin acısını çıkarıyorum’ diyen Yıldırım, Çekmeköy Belediyesi’nde tanıtım filmleri, belediyenin ulusal basında özel haberlerini yapıp fenomen buluşmaları düzenleyecek.

Çekmeköy Belediyesi de 19 Aralık’ta organizasyon hizmeti alımı için ihaleye çıktı. Söz konusu ihaleyi AKP ile ticari ilişkileriyle dikkat çeken Mehmet Yıldırım’a ait Elvan Reklam Mimarlık İnşaat şirketi aldı. Bu ihalenin bedeli ise 9 milyon 600 bin TL. Söz konusu şirket Ümraniye, Şile, Çekmeköy ve Başakşehir başta olmak üzere birçok kamu idaresinden 87 ihale aldı. Şirketin bugüne kadar aldığı ihalelerin toplam bedeli ise 328 milyon 925 bin TL.

FOTOĞRAF ÇEKİP ÖZEL HABER YAPIP

MİLYONLAR ALACAK

Çekmeköy Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından 19 Aralık 2023 tarihinde yapılan ‘2024 yılı tanıtım uygulamaları organizasyon ve hizmet işi’ ihalesinin yaklaşık maliyeti 12 milyon 704 bin lira olarak belirlendi. İhaleye Mehmet Yıldırım’ın sahibi olduğu Elvan Reklam isimli firması teklif verdi. Belediye ile Elvan Reklam arasında 8 Ocak 2024 tarihinde yapılan sözleşmenin bedeli 9 milyon 600 bin lira oldu. Firma ihale kapsamında belirlenen sürede hava fotoğrafları çekecek, tanıtım filmleri yapacak, belediyenin ulusal medyada özel haberlerini yapacak, 15 adet fenomen buluşmaları organize edecek, 30 adet sokak röportajı, canlı yayın organizasyonu ve medya planlaması yapacak. 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!