AYKUT ERDOĞDU: HERKES ÜMRANİYE’YE ÖZENECEK!

CHP Ümraniye Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu, Lansman programında projelerini anlattı. Crowne Otel‘de gerçekleştirilen iftar yemeği ve Lansman programına; kanaat önderleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve parti emekçileri katıldı

Coşkulu kalabalığa hiytap eden Aykut Erdoğlu şunları söyledi: Sevgili Ümraniyeli Komşularım; Yürekten ve inanarak söylüyorum; el ele vererek 5 yıl içinde Ümraniyemizi İstanbul’un en güzel en mutlu en huzurlu ve en güvenli ilçesi yapacağız. Birlikte öyle büyük projeler gerçekleştireceğiz ki herkes bizi konuşacak.

Ümraniye, üzerine yapıştırılmış kötü imajından kurtulmaya ve İstanbul’un en güzel ilçesi olma yolunda ilerlemeye başladı bile. Milli ve manevi değerlere saygılı, farklılıkları zenginlik kabul eden, eşitliğe ve özgürlüğe dayalı katılımcı yönetim anlayışımızın siyaset kulislerinde şaşkınlık yarattığının fa

BİZ ÜMRANİYE’Yİ SİZLERLE BERABER YÖNETECEĞİZ

Doğrudan demokrasinin ilk örneği olacağız. Cam gibi şeffaf, su kadar duru olup israfın, yolsuzluğun ve kayırmacılığın kökünü kazıyacağız.Ümraniyemizi bilimin, kültürün, sanatın, huzurun ve ahlakın başkenti yapacağız. Şimdiye kadar Ümraniye’de oturuyorduk, bundan sonra Ümraniye’de yaşamaya başlayacağız.Ben çok heyecanlıyım. Bir an önce çalışmaya başlamak ve hayallerimizi gerçekleştirmek için gün sayıyorum. Bu yolculukta beni yalnız bırakmamanızı ve desteklemenizi rica ediyorum. Allah yolumuzu açık işlerimizi kolay etsin. Haydi başlıyoruz! Her yurttaşımızın belediye hizmetlerinden EŞİT HİZMET anlayışı ile yararlanması için çalışacağıma, ve ekibim adına namus ve şeref sözü veriyorum.

HALKÇI BELEDİYECİLİĞİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ

Ümraniye kaynaklarını Ümraniye’de yaşayan vatandaşların kullanımına sunacağıma, kimseyi yerinden yurdundan koparmadan, evinden barkından etmeden uzlaşma ve ortaklaşma esasına göre kentsel dönüşümü gerçekleştireceğime söz veriyorum.  Belediye kaynaklarını, öncelikle mesleği olmayan genç, geliri olmayan ev kadını, karnı doymayan çocuk, başını sokacak yurt bulamayan öğrenci, karnını doyuramayan emekli bırakmamak için kullanacağım. Dayanışmayı esas alarak, Ümraniye’yi kadınlar, gençler, yaşlılar, emekliler, çocuklar için yaşanması zor değil. Rahat, huzur ve güvenli yer yapacağıma, Ümraniye’de gece ve gündüz bir yerden bir yere gitmek, caddelerinde sokaklarında güvenle ve rahatlıkla yürümek için gerekli koşulları sağlayacağıma, Sözüm söz ki, tıpkı ÜMRAN demek, nasıl toplumda mutluluk, saadet, refah demekse, Ümraniye’nin kalkınması, gelişmesi ve yaşam koşullarının daha uygun hale getirilmesi için çalışacağıma, Şahsım ve ekibim adına namus ve şeref sözü veriyorum.

Halkçı belediyeciliği iktidara taşıyacağız. Başardık, yine başaracağız. Ümraniye'miz Özenilecek ve yaşanabilir bir ilçe olacak.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!