Alper Yeğin: Sancaktepe’yi yaşanılır bir kent yapacağız

Yenidoğan’daki seçim koordinasyon merkezinde basın mensupları ile bir araya gelen CHP Sancaktepe Belediye başkan Adayı Alper Yeğin Çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hem ilçe başkanlığı hem meclis üyesi ve son olarak İBB’de görev süresi içerisinde yaptığı çalışmaları anlatmakla başlayan Yeğin’’
Ben bu kentte doğdum, büyüdüm. Bundan sonrada çocukluğumu yaşadığım bu kentte yaşamak istiyorum, bu kentten ayrılmak istemiyorum, ilçe halkıma hizmet etmek istiyorum’’ dedi.

‘’HEP BERABER BAŞARACAĞIZ, HEP BERABER KAZANACAĞIZ’’

Seçimi kazanacaklarına inandığını söyleyen Alper Yeğin’’ Kongre merkezleri, endüstriyel ve teknolojik yatırımlarla birlikte kültür ve sanat vadisine dönüştüreceğiz. Bu kentin yeşilini koruyacağız. Rant kelimesini artık duymayacağız. Ve bunu hep beraber yapacağız yeter ki buna inanalım. Herkesi kucaklayacağız, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Ve kazanacağımıza inanıyorum.’’

 

 

Alper Yeğin’in açıklamalarının satır başları şöyle:

 

TEK GAYELERİ İBB’NİN ÇALIŞMALARINI ENGELLEMEK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yapmaya çalıştığı kreş inşaatının yerini toprakla doldurdular. Tek gaye İstanbul Büyükşehir Belediyesi bunu yaptı demesinler diye. Cem evi inşaatı  yapmaya kalktılar, her şeyi kaçak ve ruhsatsız, proje yok,bu inşaat yarım kaldı ve tedbirsizlikten bu inşaat çukurunda üç çocuğumuz can verdi. Bunların vebalini kim verecek ?

Üstünü Çocuk Hastanesi yapacağımız katlı otopark yapacağımız iki projemiz var. Bunları daha açıklamıyorum, bunun gibi Sancaktepe'yi rahat ve huzura kavuşturacak,bir çok projemiz var bunları önümüzdeki günlerde açıklayacağım.



SORUNLARI DA ÇÖZÜM YOLLARINI DA BİLİYORUM

Sancaktepeli'lerin yaşadığı sorunu ben de yaşıyorum. Sorunları çözmek için, projelerimiz var, çözümlerimiz var. Üç semte polikilinik yapacağız, dokuz kütüphane açacağız,  on dokuz kreş açacağız, on dokuz mahallede  üç bölgeye altı tane huzur evi ve gençlik merkezleri, yapıp, gençlik festivali  yapacağız'.

METRO ÇALIŞMASI TAM GAZ

Sancaktepe – Çekmeköy – Üsküdar metrosunun test sürüşleri tamamlandı. Sayın Ekrem İmamoğlu dün buradaydı ve bu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yaklaşık 80 Km’lik Kadıköy – Yenidoğan – Sancaktepe metro hattı için hiçbir engel kalmadı. Yaklaşık 80 km2lik bir hattan söz ediyoruz. Metro çalışmalarımızla ilgili bir algı operasyonu var. Kapanan, kapatılan hiçbir durağımız yok.

SANCAKTEPEYİ YAŞANILIR BİR KEN YAPACAĞIZ

Sancaktepe’yi hep beraber yaşanabilir bir kent yapacağız. Bu yolda beş somut hedefimiz var. Bunları bir bir hayata geçireceğiz. Sancaktepe’yi her alanda yaşanabilir bir kent yapacağız. Ulaşım, kentsel dönüşüm, parklar ve meydanlarla cazibe merkezi olacağız. Tüm projelerimiz hazır.





 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!