Alaattin Köseler üzerine oynanan kara propaganda neden tutmaz?

Mart 2024 seçimlerinde İstanbul'da bir çok sürpriz yaşanmış Ak Parti bir çok kalesini kaybetmişti. Bu sürprizlerin biri de kuşkusuz Beykoz'da yaşandı. Bırakın iktidarı, muhalif kesimin bir kısmı bile Köseler'in kazanacağına inanmıyordu. Ancak kazanacağına başından beri inanan ve ona göre strateji belirleyen Köseler, seçim gecesi herkesi ters köşe yapmıştı. Başkan Köseler'in, 'Beykoz'u Beykozlular yönetecek' söylemi halkta karşılık bulmuş ve 20 yıllık Ak Parti iktidarı ilçede son bulmuştu.

Zorlu bir seçimdencsonra zorlu bir seçime itiraz sürecinden sonra mazbatasını alan başkan Köseler göreve başlamıştı. Ne olduysa bundan sonra oldu. Köseler, hakkında hem iktidar hemde muhalif görünümlü bazı kişiler tarafından bir takım iddia ve söylemler devreye sokuldu.

Borçlu bir belediye devralan başkan Köseler, bir yandan hizmet üretmeye çalışırken öte yandan kadrosunu oluşturmaya çalışıyor. Ancak herkese gösterilen sabır, ne hikmetse başkan Köseler'e gösterilmiyor. Özellikle iktidar medyasının hedefe koyduğu Köseler'e muhalif görünümlü kişilerinde saldırması gözden kaçmıyor.

Ne varki Beykoz halkı aynı görüşte değil. Beykozlu 20 yıl sonra Ak Parti ve Murat Aydın'ı deviren başkan Alaatin Köseler'e sahip çıkmaya kararlı..

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!