AK Parti Cumartesi günü İstanbul’un ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak

AK Parti'nin Cumhur İttifakı bileşeni MHP ile yapılan protokol kapsamında 39 ilçeden 2'si MHP'ye bırakılmıştı. Cumartesi günü Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul'un 37 ilçe belediye başkan adayı tanıtılacak. İstanbul kampanyasının ana sloganı, "Bizde başka bir aşk yok, sadece İstanbul" olacak. Aynı sloganı içeren bir şarkı da önümüzdeki dönemde meydanlarda AK Parti'nin seçim şarkısı olarak kullanılacak. Ayrıca "Yeniden İstanbul", "Kendini değil, kentini düşünen başkan", "Şöhreti değil şehri düşünen başkan" söylemleri de meydanlarda ve paylaşımlarda dile getirilecek.

AK Parti, CHP'nin adayı mevcut belediye başkanı Ekrem İmamoğlu karşısında "polemikçi değil icraatçı" aday profilini öne çıkarmayı hedefliyor. 7 Ocak'ta Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan aday tanıtım toplantısının hemen ardından Murat Kurum ve ekibi saha çalışmalarını başlatmıştı.

KURUM, KAMPANYASINI ANLATACAK

Önümüzdeki hafta itibarıyla ilçe adaylarını da peyderpey açıklayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün partisinin İstanbul il başkanlığında kurmayları ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un da dâhil olduğu bir toplantı ile İstanbul ilçeleri aday çalışması yaptı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!