‘Adayım’ diyen Hüseyin Sipahi:  Yeni yılda yeni başkan olacak

Çekmeköy siyasetinin etkili ve sevilen ismi Hüseyin Avni Sipahi basın mensupları ile bir araya gelerek merakla beklenen adaylık sürecini değerlendirdi. Hüseyin Sipahi, tüm dikkatlerin çevrildiği toplantıda birçok yere mesaj verdi. Hangi partiden aday olacağı ile ilgili şimdilik bir açıklamada bulunmayan Sipahi, ‘’Aday adayı değilim adayım’’ vurgusu yaptı.

‘’ARAZİ OLANLA ARAZİDE OLANLARIN SEÇİMİ OLACAK’’

Tek hedeflerinin arkadaşları ile birlikte Çekmeköy Belediyesini yeniden inşa etmek olduğunu söyleyen Başkan Sipahi,’’Ben milletin adayıyım. Bü süreç 2009 seçimleri ile benzer, şunu net olarak ifade edebilirim ki ‘Yeni yılda yeni başkan olacak.’’ Sipahi 14 Şubat 2024 tarihindeki duruşmasının seçilme hakkını etkileyemeyeceğini de söyledi.

Hüseyin Sipahi 2019 yerel seçimlerinde kimseye kaybettirmek veya kazandırmak için yola çıkmadığının özellikle altını çizerek, ‘’Bu seçimde arazi olanla arazide olanlarının seçimi olacak dedi.

SİPAHİ, İLK ÇIKIŞI BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞARAK VERDİ

İlk çıkışı basın mensupları ile bir araya gelerek yaptığını söyleyen Sipahi, ‘’Bugün tüm basın emekçilerimizle biradayız. Halen aynı sofrada buluşabiliyorsak buda karşılıklı sevgi ve saygıdan kaynaklanıyor’’ dedi. Basın mensupları adına TEMA Vakfı aracılığı ile Kilis Yeniyurt Hatıra Ormanı’na 3 adet fidan bağışı yaparak sertifikalarını hediye eden Sipahi, basın mensuplarına teşekkür etti.

SİPAHİ’NİN AÇIKLAMALARININ SATIR BAŞLARI ŞÖYLE:

‘’ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’Nİ YENİDEN İNŞA ETMEK İSTİYORUM’’

Öncelikle 2024 yılının ülkemize barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.  Belediye başkan aday adaylığımın yapıldığı bugün de ‘2024 yeni yılda yeni başkan’ sloganıyla bugün sizlerle süreci başlattık. 20019 yerel seçimlerinde ittifaklar karşısında belki kazanamadık ama ciddi bir başarı sağladık. Karşımızda ciddi ittifaklar vardı. Biz ise milletimizle ittifak yaptık. Bize oy veren 32 bin 500 içinde tanımadığım, elini sıkmadığım, gözlerinin içine bakmadığım binlerce yurttaşımız vardı. Bunu samimiyetle söylemek istiyorum. Kul hakkı sadece Bana hakkını helal et’ demekle geçmiyor. Helalleşmediğiniz sürece bunun anlamı yok. Bana verilen oyların karşılığını hizmete dönüştürebilmek için, helalleşmek için 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerle Çekmeköy Belediyesi’ni yeniden inşa etmek istiyorum. Önümüzdeki seçimler arazide olanla arazi olanların kantara çıkacağı bir seçim olacak. Eğer o seçimde başkan olabilseydim arazi olanların yerine 7/24 arazide olarak halkımızın derdine derman olacaktım. Ama önümüzde yine bir yol var. Ben bu seçimi 2009 seçimlerine benzetiyorum. Bize destek olanlar halen aynı heyecan ve coşkuyu taşıyor.

“BİRİLERİNE KAZANDIRMAK VEYA KAYBETMEK İÇİN DEĞİL KAZANMAK İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ”

Tekrar ifade etmek istiyorum: 2019’daki seçimde kimseye kaybettirmek veya kimseyi kazandırmak için yola çıkmadım. Kazanabileceğimi düşündüğüm için bu yola çıktım. Bu seçimde yine aynı kararlılıktayız. Ben ve arkadaşlarım Çekmeköy Belediyesini yeniden inşa etmek istiyoruz. Milletimizle ittifak kuracağız. Bakınız benimle aynı dönemde siyaset yapanların bugün kaçı varlığını koruyor? Ben ise hala ayaktayım. Çünkü bana güç ve destek veren milletim. Bir birimizden hiç kopmadık. İyi ve kötü günümüzde beraber olduk.  Bu sayede 32 bin 500 oy aldım. Anadolu’nun birçok ilinde milletvekilleri 25 bin oyla seçiliyor. Bu gerçeği kimse görmezden gelemez.

‘’BU YOLDA YALNIZ DEĞİLİM, MİLLETİME GÜVENİYORUM’’

Bu seçimin Çekmeköylü vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bunun için de bazı kişilerin taşın altına elini değil, vücudunu koyması gerekiyor. Ben bu yolda yalnız olmadığımı biliyorum. Geçmişte adliye önlerinde 20 bin insan bana destek olmak için toplanmıştı. Hep önüme engeller koydular. 2009’da aldığım seçimi, nasıl elimden alındığını herkes biliyor. Eğer o gün adil bir seçim olsaydı bügün bambaşka şeyler konuşacaktık. Ben milletin ittifakından yanayım. Dolayısıyla milletin adayıyım. Milletimizin sesine kulak verdiğim için yola çıktım. Aday adaylık süreci bitmeden bana gelen teklifleri açıklamak doğru olmaz. Diğer aday adayı arkadaşlarıma da saygısızlık olur. Ancak partilerin yaptırdığı anketlerde şahsıma gösterilen ilgi ortada. Yıllardır sokaktayım. Elbet halkımız hak ettiğine hakkını verecektir.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!