Abbas Karakaya (Dr.)’dan Çekmeköy CHP’ye açık mektup…

Abbas Karakaya (Dr.) şu açıklamalarda bulundu:

Sevgili Melda ile Erdal arkadaşlar; Adaylık kararlarınız hayırlı olsun. İlçe kongresine tek liste, ortak adayla gidilmesi daha da hayırlı olacaktır. 

Seçim sonuçlarının birçok insanda- partili olsun olmasın- moral bozukluğu, mutsuzluk, kırgınlık ve bıkkınlık yarattığını siz de gözlemliyorsunuzdur. Daha da kötüsü, bu gelişmelerden siyaset kurumuna olan güven çok daha gerilemiştir. Böyle olumsuz koşullarda, ilçede de bunca yaşanılan şeylerden sonra iki ya da daha çok adayla seçime gitmek siyaseten doğru görünmüyor.  

Ayrıca ve daha da önemlisi, hız kesmeyen zamlar, yoksullaşma, gelecek kaygı ve korkuları sebebiyle insanlar size kulak kabartamayacak. Öğrenilmiş çaresizlikle hareket edip 'yine bir şey değişmeyecek, yine kaybedeceğiz' ruh haline daha çok gömülecekler, gömülüyorlar. Kongrede havanın ve heyecanın sönük olacağını söylemek de yanlış olmayacaktır.  

'Tüm bu ahval ve şerait içinde' atılabilecek en iyi adım kongreye ortak aday, tek listeyle gitmektir. Kendi listelerinizi oluştururken zorlanacağınız da ortayken...  Kongreye daha üç hafta varken, bu süreyi yerel seçime hazırlıklar için geçirmek varken... Aranızda uzlaşarak, ama yönetimde ikiniz de yer alarak bu karara varmanızı  temenni ediyorum. Hem amaçlarınız aynıysa sizi ayıran, birbirinizden farklı kılan nedir? 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!