38 yıllık belediyeci Orhan Çerkez aday adaylığını ilan etti

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez 38 yıllık memuriyet hayatından sonra siyasete Çekmeköy’de adım atıyor. Basın mensupları ile buluştuğu toplantıda aday adaylığını açıklayan Çerkez, ‘’Çekmeköy’de uzun süre yaşayan biri olarak hem Çekmeköy’ü hem de belediyeciliği iyi bilirim. Çekmeköy’ü Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırmaya talibim’’ dedi.

Çekmeköy’den neden aday adayı olduğu ile ilgili konuya açıklık getiren Oarhan çerkez, ‘’Kars’ta doğdum, 1980’de ailem ve akrabalarımla birlikte Çekmeköy’e taşındık. O yıllarda Çekmeköy’ün Anadolu’nun bir köyünden farkı yoktu. Yol, asfalt yoktu. Buranın cefasını bizler çektik. Çocuklarımı burada büyüttüm. Çekmeköy’ün öz evladıyım. 38 yıllık belediyecilik tecrübemle, Çekmeköy’ün sorunlarını iyi bildiğim ve çözüm üreteceğime inandığım için Çekmeköy Belediye Başkanlığına aday adayıyım” ifadelerini kullandı.

İlçenin sorunlarını iyi bildiğini söyleyen Çerkez, ‘’Çekmeköy için yeşil alandan, imara, ulaşıma, kültür ve sosyal donatı alanlarına kadar birçok projesinin olduğunu belirtti. Çekmeköy’ün birçok sorununun olduğunu altını çizen Çerkez,’’38 yıllık belediyecilik hayatımda birçok konulara vakıf oldum. Nerde ne yapılması gerekiyor, iyi bilirim. Birçok kesimden destek alacağım. Hiçbir ayrım yapmadan hizmet edeceğim’’ dedi.

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!